Over Leeslinks

LeesLinks is de boekenwinkel van de Internationale Socialisten. We hebben deze webshop opgezet als dienst aan onze sympathisanten en de bredere beweging. Doormiddel van LeesLinks proberen we onze ideeën over socialisme van onderaf en de noodzaak van internationale solidariteit te verspreiden.

Al meer dan twintig jaar verkopen we hiervoor brochures uit eigen beheer en boeken van internationale uitgevers zoals Bookmarks, Verso en Haymarket. Verkoop vindt plaats tijdens het jaarlijkse Marxisme Festival, grote publieke bijeenkomsten en demonstraties maar ook steeds meer online. Hiermee proberen we sociale bewegingen te ondersteunen en een cultuur van politieke discussie en debat aan te wakkeren.

Tweedehands

Hiernaast hebben we ook een selectie tweedehands boeken op ons kantoor. Deze is op het moment nog niet online te vinden. Ben je op zoek naar een specifieke uitgave? Laat het ons weten! Dan kijken wij of we het hebben staan.

Wil je van (een deel van) je linkse boeken af? Stuur ons dan een berichtje met een paar foto’s. Wij kijken of we het op kunnen halen. Op die manier kan een nieuwe generatie activisten hiermee kennis maken.

Verzendingsbeleid

De items die je bij ons bestelt worden uiterlijk binnen vijf kantoordagen verzonden. Je ontvangt een bericht via de mail op het moment dat de items op de bus zijn gegaan. Vooralsnog verzenden we alleen pakketjes binnen Nederland. Mocht je vanuit een ander land een bestelling willen doen, neem contact met ons op!

Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen dan kun je dit binnen dertig dagen na betaling aan ons retourneren. De verzendkosten hiervoor zijn voor eigen rekening. 

Retouradres is: Internationale socialisten, Postbus 9196, 1006AD Amsterdam.

Indien de bestelling in goede orde bij ons wordt ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen dertig dagen overmaken aan het rekeningnummer dat bij ons bekend is.